Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2015 09:32 - Членство в КСО"Валди"
Автор: otrening Категория: Спорт   
Прочетен: 1206 Коментари: 0 Гласове:
0 Поради актуалността на темата и след многократни консултации, публикуваме условията за членство в клуба:

Членството в КСО Валди е два вида:

1. Редовно трениращи - деца и възрастни, които тренират активно. Членски внос 20 лв на месец. Включва седмичните и техническите тренировки, картотекиране в БФО, подаване на заявки за състезания и право на клубен екип.

От редовно трениращите състезатели ще се сформира „А” отбор на клуба. В него попадат национални състезатели и такива с класиране до 3-то място на ДП в предходната година. За тях ще бъде подсигуряванo поемане на стартови такси за участие в ДП, както и организиране на специални лагери и допълнителни тренировъчни занимания.

2. Членове , които желаят да са част от клуба, но не посещават редовните тренировки. Членският внос е 150 лв за година и осигурява картотекиране в БФО, целогодишни технически тренировки, заявки за състезания и право на клубен екип. Той може да бъде внесен месечно, на тримесечие, на шестмесечие или годишно, като вноската се извършва до 10-то число на цитираните периоди.

 За деца до 10 години членският внос е 10 лв за месец.

Видът на членството може да се променя в началото на годината или след предварителна уговорка с треньорите. 

Техническите тренировки на клуба са отворени за членове на други клубове и начинаещи. Таксата за една тренировка е 5лв и се заплаща на място.

Първите две тренировки за начинаещ в ориентирането са безплатни.

По време на тренировките всеки има възможност да подпомогне клуба с колкото желае, като използва кутията за дарения.Тагове:   членство,


Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otrening
Категория: Спорт
Прочетен: 1535385
Постинги: 1102
Коментари: 2
Гласове: 428
Архив