Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2020 10:19 - Въпроси до Narod.bg от читател: За какво плашилото Мутафчийски получи титлата Доктор хонорис кауза?! Просто това е началото на предизборната му кампания
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1224 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 23.09.2020 10:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

През уикенда Мутафчийски получи званието Доктор хонорис кауза UNCATEGORIZED Въпроси до Narod.bg от читател: За какво плашилото Мутафчийски получи титлата Доктор хонорис кауза?! Просто това е началото на предизборната му кампания


imageОт Admin на 21.09.2020

За какво плашилото на Бойко Борисов – Венцислав Мутафчийски, получи титлата доктор хонорис кауза, пита читател на Narod.bg в сигнал до редакцията ни и сам си отговаря – просто това е началото на предизборната му кампания!

Вчера началникът на Военномедицинската академия ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски бе удостоен с почетното научно звание доктор хонорис кауза (доктор по заслуги) на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ – Варна.

image

ПИТАМ СЕ ЗАЩО – И ОТГОВОР НЕ ЧАКАМ!

Това пише до Narod.bg Валери Станков, поет, Главен експерт в Дирекция „Култура и духовно развитие” в Община Варна, Управител на издателство „Книгата“, Директор на Театър на поезията – Варна.

„Професори и „доктор хонорис кауза“ на конвейер произвеждат! В цивилизованите държави произвеждат в доктор хонорис кауза за значими постижения в науката и хуманизма“, коментира той.

Според мненията по форумите Мутафчийски, който назидаваше българите по телевизията от зори до здрач в началото на кризата с коронавируса, е решил да прави кариера в политиката и лека-полека се придвижва към „Дондуков“ 2. Мнозина вярват, че гласят генерала, който обяви, че „яко ще се мре“, за нов президент.

Ето какви реакции още предизвика новината, че Мутафчийски е удостоен с престижното звание:

Венцислав Мутафчийски Снимки: от фейсбук страницата на ВМА

1) (Относно Началника на ВВМУ Медникаров): Боже, боже! И този резил в училище с името на Вапцаров!? Наистина по-неуместно място за тези „парадни“ изхвърляния не може да се намери! Някой началник в тарапаната спечелил наградата за най-бърз слагач! Сега преписва някоя статийка и става академик – професор по военни науки!

2) „Чеда сме ние на морето,
калени в бури ветрове, ветрове.
Ний любиме от дън сърцето
тез скъпи родни брегове,“
/Химн на Морско училище/
Погребалният агент Муфтаджийски – чедо на морето … ПОЗОР!

3) Преди около 10 дни този псевдо доктор, а всъщност поръчков инквизитор, обяви официално, че ще се кандидатира за президент. Просто това е началото на предизборната му кампания.

Явно от мафията са решили да импийчнат Радев и затова се лансира усилено този отвратителен кариерист.

4) Вижте само как курсантите открито му се присмиват, а тоя гьонсурат герберастки си мисли, че му се радват!

5) Като випускник на това училище си задавам въпроса: Кога то се превърна в подлога на властта и „награждава“ един от най-мразените хора в България?

6) Най-после България зае едно първо място в света и то е „За най-голям брой професори, доценти и кандидати на различни науки на глава от населението“.

Оказва се, че броят на тъй наречените носителите на научни титли е по-голям от броя на студентите. БРАВО!




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. ok3223 - гуулямо леке тоози дофтор...
23.09.2020 10:37
ПЛАШИЛОТО НА ТОЗИ КОРОНОВИРУС... И ВМЕСТО ДА ГО УПЛАШИ ОН, ВИРУСО, ГО УЗЕ НА МАЙТАП...И СЕГА СИ ВИЛНЕЕ... КАЗУВА, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ПИШЛИГАР НЕ ГО ТРОГАВАТ НИКАК. САМО ГО ЯДОСУВАЛИ ПОВЕЧЕ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39690347
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031