Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2016 19:55 - Шампионски титли
Автор: otrening Категория: Спорт   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Дъжд, слънце, градушка, мъгла, студ, пак слънце – малко сълзи, много емоции и усмивки – накратко Държавно първенство по ориентиране 2016 /Ж/М – 20 – 21/:)
За някой последните 3 дни бяха просто поредните празнични почивни дни – за ядене, пиене и почивка smile емотикон За състезателите на клуб по ориентиране ВАЛДИ – бяха дни на неспиращи емоции, борба за титли и челни позиции. А възрастта ... тя в случая нямаше значение, защото нашите юноши и девойки – доказаха, че могат да бягат и да се ориентират не по – зле от елитните състезатели при мъжете и жените.
Държавното първенство по ориентиране 2016 за мъже и жени 21 и младежи и девойки 20 г. се проведе в три последователни дни.
На 6 – ти май всички наши състезатели взеха участие в спринтовата дистанция, която се проведе в гр. Перник. Теренът, който беше равнинен и обхващаше парковата и градската част, не изненада с нищо нашите подготвени състезатели. Боян Иванджиков извоюва заслужена шампионска титла
image

Борислава Миткова – вице-шампионска
image

съответно при М и Ж 20. Мария Дерменджиева – 6-то място в Ж 20, Ивайо Христов – 8 ми при М 21, Тома Котков – 10-ти и Мартин Йорданов 11-ти при М20. Силвия Димитрова – 12-то място при Ж21.

Средната дистанция се проведе на 7- ми май на Витоша – хижа Офелиите. Районът беше планински, изобилстващ от камъни и релефни форми. Метеорологичните условия се постараха да направят състезателният ден доста интересен – мъгла, дъжд, ледена покривка в гората от падналия град и накрая слънце. Но това не попречи на нашите състезатели да покажат едно добро представяне. Шампионска титла за Борислава Миткова
image

и 6-то място за Мария Дерменджиева при Ж20, 7- мо мястоза Боби Иванджиков и 9-то място за Марти Йорданов при М 20.
Спринтовите щафети донесоха много емоции, както за състезателите, така и за всички, които ги подкрепяха. Мястото беше Студентски парк – а районът равнинен, обхващащ парковата и градската част.
image

image
Много добро представяне и заслужено 5-то място на първата ни щафета в М/ Ж 21 в състав Силвия Димитрова /която показа добро завръщане след близо 14 годишно прекъсване/, Боян Иванджиков /състезател в М16/, Ивайло Христов и Борислава Миткова /състезателка в Ж 18/.
Добро представяне и другите ни „малки“ състезатели в М/Ж 20 – 5 то място за щафетата в състав – Деси Йорданова, Марти Йорданов, Това Котков и Мими Дерменджиева. 8 –мо място за Моника, Марти Димитров, Анна Мария и Юлето.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: otrening
Категория: Спорт
Прочетен: 1873974
Постинги: 1107
Коментари: 2
Гласове: 435
Архив